ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η PROFILE έθεσε σε λειτουργία το σύστημα FMS/IMSplus Wealth Management στο σχήμα Piraeus & BNP Paribas - PROFILE
ePR.gr - Υπηρεσία Δημοσίευσης Δελτίων Τύπου και Εκδηλώσεων
Έκδοση 2.0 ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΕΤΑΙΡΙΕΣ/ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ | ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ | ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ | ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ | RSS

Κατηγορίες Δραστηριότητας
Αθλητισμός
Αυτοδιοίκηση - Τοπικά
Αυτοκίνηση - Μεταφορές
Βιομηχανία
Διάφορα
Εκπαίδευση - Εργασία
Κατασκευές - Real Estate
Κοινωνία
Κράτος - Δημόσιοι Φορείς
Λιανικό-Χονδρικό Εμπόριο
Οικονομία - Χρήμα
Πολιτική - Κόμματα
Πολιτισμός - Τέχνες
Τεχνολογία
Τουρισμός - Ναυτιλία
Υγεία
Υπηρεσίες
Ψυχαγωγία
Θεματικές Ενότητες
Ανθρώπινο Δυναμικό
Διακρίσεις & Βραβεία
Διάφορα
Εκδηλώσεις
Ερευνες & Μελέτες
Νέα Προϊόντα & Υπηρεσίες
Συμμετοχές/Εξαγορές
Συνεργασίες
ΧΑ: Ανακοινώσεις προς ΧΑ
ΧΑ: Αποτελέσματα Εταιρειών
ΧΑ: Γενικές Συνελεύσεις
ΧΑ: Εταιρικές Πράξεις
ΧΑ: Μεταβολές Ποσοστών
Χορηγίες/Διαφημίσεις
Εταιρίες/Οργανισμοί
Αλφαβητικός Κατάλογος
Ανά Δραστηριότητα
Εισηγμένες στο ΧΑ
Αρχείο
Δελτίων Τύπου
ΕκδηλώσεωνΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PROFILERSS Feed Δελτίων Τύπου Εταιρίας / Οργανισμού

Η PROFILE έθεσε σε λειτουργία το σύστημα FMS/IMSplus Wealth Management στο σχήμα Piraeus & BNP Paribas

Ημερομηνία Δημοσίευσης: Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 - 10:41

Θεματική Ενότητα: Συνεργασίες

Εκτυπώστε το Στείλτε το με email Φυλάξτε το Αρχείο PDF

Η PROFILE ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο εγκατάστασης και ενεργοποίησης της επενδυτικής πλατφόρμας FMS / IMSplus στην PIRAEUS & BNP PARIBAS WEALTH MANAGEMENT ΑΕΠΕΥ.

Το νέο σχήμα που δημιουργήθηκε από τη στρατηγική συνεργασία των τραπεζών Πειραιώς και BNP Paribas στο χώρο του Wealth Management επέλεξε με αυστηρές διαδικασίες το κορυφαίο σύστημα FMS/IMSplus ανάμεσα από μια πληθώρα καταξιωμένων διεθνών συστημάτων για την ολοκληρωμένη διαχείριση των εργασιών του. Κυρίαρχο κριτήριο επιλογής υπήρξε η πληρότητα και η επεκτασιμότητα της λειτουργικότητας του συστήματος όπως και η State-of-the-Art τεχνολογία και αρχιτεκτονική του, καταδεικνύοντας πως η PROFILE είναι άκρως ανταγωνιστική σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η έμπειρη ομάδα συμβούλων της PROFILE ανταποκρίθηκε επιτυχώς στις ιδιαίτερα απαιτητικές προδιαγραφές, προκλήσεις και αυστηρούς χρόνους παράδοσης και λειτουργίας του έργου, καθώς επίσης και στην ολοκληρωμένη μετάπτωση στοιχείων πελατών, cash & assets από τα υφιστάμενα συστήματα των δύο τραπεζών. Το FMS/IMSplus Wealth Management ανταποκρίθηκε απόλυτα, στις ανάγκες του νέου σχήματος αναφορικά με τους προσωπικούς επενδυτικούς λογαριασμούς και τις αντίστοιχες διασυνδέσεις με τα τραπεζικά συστήματα, τα συστήματα και τους συνεργάτες εκτελέσεως πράξεων, την αυτοματοποίηση των διαδικασιών με τη Θεματοφυλακή, καθώς και σε όλο το φάσμα των επενδυτικών προϊόντων και υπηρεσιών του οργανισμού.

Η λύση FMS / IMSplus καλύπτει πλήρως front-to-back τις εργασίες που απαιτούνται στο Wealth Management και το Private Banking ενώ μέσω εξειδικευμένων εργαλείων υποστηρίζει την παροχή ολοκληρωμένων επενδυτικών προϊόντων και υπηρεσιών. Οι πελάτες απολαμβάνουν μια σειρά από εξατομικευμένες υπηρεσίες όσον αφορά στη διαχείριση της περιουσίας τους και στην πληροφόρηση σχετικά με αυτή, σε ένα πλαίσιο υψηλής ασφάλειας με αυστηρούς συστημικούς ελέγχους βάσει των απαιτήσεων της οδηγίας MiFID. Μέσα από STP διαδικασίες και σύγχρονα εργαλεία, το σύστημα εξυπηρετεί την ευρεία γκάμα των προϊόντων που παρέχει η νέα συνεργασία των τραπεζών, διευκολύνοντας σημαντικά τις διαδικασίες, τις πωλήσεις, τον έλεγχο και τη διαχείριση κινδύνου ενώ παράλληλα μειώνει σημαντικά το κόστος λειτουργίας του.

Η PROFILE εξελίσσει διαρκώς τις λύσεις της ώστε να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή απόδοση στους πελάτες της για την επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων και αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο σύμμαχο για τις υφιστάμενες και μελλοντικές τους απαιτήσεις.

- τέλος δελτίου τύπου -

Σύντομο Προφίλ: PROFILE
H PROFILE σήμερα ηγείται ενός σχήματος πέντε εταιριών προσφέροντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις σε εταιρίες κάθε μεγέθους. Οι εταιρίες του Ομίλου Profile εξειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς πληροφορικής. Οι εταιρίες που συνθέτουν τον Όμιλο Profile είναι, η Profile Cyprus Ltd η οποία έχει αναλάβει την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της μητρικής εταιρίας στην Κύπρο, η Analysis A.E. η οποία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μηχανογράφησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα εξασφαλίζοντας παράλληλα και την πλήρη τεχνική υποστήριξη τους, η εταιρία BECOM A.E. η οποία αναλαμβάνει την ανάπτυξη της πλήρους εταιρικής παρουσίας στο διαδύκτιο και η εταιρία CIF ΕΠΕ η οποία αναπτύσσεται με το επιχειρηματικό μοντέλο του Franchising και έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό δίκτυο εκπαιδευτικών κέντρων πληροφορικής και επιχειρησιακών σεμιναρίων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Αγγελίδου
Διεύθυνση Email: areti@profile.gr
Τηλέφωνο: 2109301200


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την αναλυτική online παρουσίαση της εταιρίας/οργανισμού PROFILE στο ePR.gr.

προσθέστε αυτό το δελτίο τύπου στις ακόλουθες ιστοσελίδες:
Delicious Digg reddit Facebook StumbleUpon Bobit


Είσοδος Μέλους
Όνομα Χρήστη:

Κωδικός Πρόσβασης:
    Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν είστε ακόμα μέλος;
Δωρεάν Εγγραφή Μέλους
Είστε Δημοσιογράφος;
Γίνετε Press Member δωρεάν!

Μάθετε περισσότερα για το ePR.gr
Μάθετε πως να χρησιμοποιήσετε το ePR.gr για να δημοσιεύετε τα δελτία τύπου σας!
Συγκριτικός πίνακας με τα επίπεδα συνδρομών για εταιρίες/οργανισμούς στο ePR.gr
Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις (FAQ)
Σύντομη παρουσίαση του ePR.gr σε μορφή PDF


Αναζήτηση στο ePR.gr
Δελτία Τύπου Εταιρίες Εκδηλώσεις

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Ετήσιο Ημερολόγιο >>

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Εξαγορά της Hostingservices.gr από την TopHost.gr
TOPHOST
07-06-2013 07:40
Βάση Ντους Perspective – Ευέλικτο και προσιτό Design
TEUCO GUZZINI
14-05-2012 05:07
Πράσινος Γάμος και Αρωματικά Φυτικά Κεριά Σόγιας:
NIMBUS CANDLES
14-04-2011 08:08
Έκθεση Πολιτικής: Επισκόπηση των Σύγχρονων Ευρωπαϊκών Πολιτικών και καλών Πρακτικών για την Προώθηση της Γυναικείας βΕπιχειρηματικότητας στην Ευρώπη
ΜΙΛΗΤΟΣ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
28-02-2011 09:45
Νέα αρωματικά έλαια & νέο αρωματικό φυτικό προϊόν: Ταξιδιωτικό Κερί Σόγιας
NIMBUS CANDLES
06-01-2011 12:10

Google
Ταυτότητα | Συχνές Ερωτήσεις | Υπηρεσίες | Διαφήμιση | Συνεργάτες | Όροι Χρήσης | Προσωπικά Δεδομένα | Αναδημοσίευση Περιεχομένου | Επικοινωνία
Πακέτα Business Account | Εγγραφή Μέλους | Εγγραφή Press Member

© 2006-2010 by Contact Solutions
ePR.gr: Δωρεάν Υπηρεσία Δημοσίευσης Δελτίων Τύπου, Ανακοινώσεων και Εκδηλώσεων
Την ευθύνη για το περιεχόμενο του ePR.gr έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη του και οι πιστοποιημένες εταιρίες/οργανισμοί.
Το ePR.gr δεν επεμβαίνει στο περιεχόμενο τους, διατηρεί όμως το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής περιεχομένου που αντίκειται στους όρους χρήσης της υπηρεσίας.