ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η Gartner Αναδεικνύει τη SAP Κορυφαίο Πάροχο Λύσεων Business Intelligence, Business Analytics και Performance Management - SAP HELLAS
ePR.gr - Υπηρεσία Δημοσίευσης Δελτίων Τύπου και Εκδηλώσεων
Έκδοση 2.0 ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΕΤΑΙΡΙΕΣ/ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ | ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ | ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ | ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ | RSS

Κατηγορίες Δραστηριότητας
Αθλητισμός
Αυτοδιοίκηση - Τοπικά
Αυτοκίνηση - Μεταφορές
Βιομηχανία
Διάφορα
Εκπαίδευση - Εργασία
Κατασκευές - Real Estate
Κοινωνία
Κράτος - Δημόσιοι Φορείς
Λιανικό-Χονδρικό Εμπόριο
Οικονομία - Χρήμα
Πολιτική - Κόμματα
Πολιτισμός - Τέχνες
Τεχνολογία
Τουρισμός - Ναυτιλία
Υγεία
Υπηρεσίες
Ψυχαγωγία
Θεματικές Ενότητες
Ανθρώπινο Δυναμικό
Διακρίσεις & Βραβεία
Διάφορα
Εκδηλώσεις
Ερευνες & Μελέτες
Νέα Προϊόντα & Υπηρεσίες
Συμμετοχές/Εξαγορές
Συνεργασίες
ΧΑ: Ανακοινώσεις προς ΧΑ
ΧΑ: Αποτελέσματα Εταιρειών
ΧΑ: Γενικές Συνελεύσεις
ΧΑ: Εταιρικές Πράξεις
ΧΑ: Μεταβολές Ποσοστών
Χορηγίες/Διαφημίσεις
Εταιρίες/Οργανισμοί
Αλφαβητικός Κατάλογος
Ανά Δραστηριότητα
Εισηγμένες στο ΧΑ
Αρχείο
Δελτίων Τύπου
ΕκδηλώσεωνΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ SAP HELLASRSS Feed Δελτίων Τύπου Εταιρίας / Οργανισμού

Η Gartner Αναδεικνύει τη SAP Κορυφαίο Πάροχο Λύσεων Business Intelligence, Business Analytics και Performance Management

Η SAP κατέλαβε την πρώτη θέση στη σχετική έκθεση της Gartner με μερίδιο αγοράς 22,4%

Ημερομηνία Δημοσίευσης: Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 - 10:37

Θεματική Ενότητα: Διακρίσεις & Βραβεία

Εκτυπώστε το Στείλτε το με email Φυλάξτε το Αρχείο PDF

H SAP AG (NYSE: SAP) ανακοινώνει ότι η Gartner Inc., κορυφαία ανεξάρτητη εταιρεία αναλυτών, ανέδειξε τη SAP ως την κορυφαία εταιρεία παροχής λύσεων λογισμικού business intelligence, business analytics και performance management, σε όρους παγκόσμιου μεριδίου αγοράς για το 2009.

«Το χαρτοφυλάκιο λύσεων SAP BusinessObjects προσφέρει τις πλέον ολοκληρωμένες λύσεις business intelligence και εφαρμογές ανάλυσης δεδομένων, αλλά και τις πιο καινοτόμες λύσεις enterprise performance management στην αγορά», δήλωσε ο Sanjay Poonen, Executive Vice President της SAP. «Οι λύσεις αυτές προσφέρουν ενισχυμένη πληροφόρηση και δυναμικά εργαλεία που βοηθούν τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους να πάρουν εξυπνότερες και ταχύτερες αποφάσεις που συμβάλλουν στην εταιρική ανάπτυξη. Έχοντας στη διάθεση τους πληροφορίες που μπορούν να αξιοποιηθούν άμεσα, οι εταιρικοί χρήστες μπορούν να επηρεάσουν θετικά τις επιδόσεις της επιχείρησης», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με την έκθεση της Gartner: «Η αγορά του λογισμικού business intelligence ήταν ένας από τους κλάδους που εμφάνισαν απόδοση σημαντικά ανώτερη του μέσου όρου της αγοράς επιχειρησιακών λύσεων πληροφορικής το 2009. Ωστόσο, η σημαντική μείωση του ρυθμού ανάπτυξης που σημειώθηκε την προηγούμενη χρονιά, αποδεικνύει ότι αυτό το τμήμα της αγοράς δεν εμφανίζει ιδιαίτερα σημάδια αντοχής ενάντια στην κρίση».

Στην έκθεση που εκδόθηκε τον Απρίλιο του 2010, η Gartner κατέληξε ότι η αγορά των λύσεων business intelligence σημείωσε ανάπτυξη 4,2% σε σχέση με το 2008, με τον κύκλο εργασιών να φτάνει περίπου στα $9,3 δισ. για το 2009. To μερίδιο αγοράς για τις ολοκληρωμένες λύσεις business intelligence έφτασε το 64,2% του συνολικού κύκλου εργασιών. Οι σουίτες Corporate Performance Management κατέλαβαν μερίδιο αγοράς 20,8%, ενώ οι εφαρμογές ανάλυσης δεδομένων και οι λύσεις λογισμικού για τη διαχείριση των εταιρικών επιδόσεων έφτασαν το 15%. Το 2009, τα έσοδα της SAP από λύσεις που αφορούν όλες τις παραπάνω υποκατηγορίες της αγοράς business intelligence ανήλθαν περίπου στα $2,1 δισ. Έτσι, το μερίδιο αγοράς της SAP διαμορφώθηκε στο 22,4%.

Σύμφωνα με τη Gartner, τα συνολικά έσοδα από την παροχή λογισμικού ορίζονται ως τα έσοδα που προήλθαν από συσκευές, νέες αδειοδοτήσεις, ενημερώσεις λύσεων, συνδρομές και υπηρεσίες hosting, τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης. Τα έσοδα που προήλθαν από επαγγελματικές υπηρεσίες και hardware δεν περιλαμβάνονται στον υπολογισμό του κύκλου εργασιών.

- τέλος δελτίου τύπου -

Σύντομο Προφίλ: SAP HELLAS
Η SAP αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο προμηθευτή λύσεων λογισμικού για την ενδο-επιχειρησιακή και την δι-επιχειρησιακή οργάνωση και συνεργασία, στον κόσμο και την Ελλάδα Οι λύσεις της SAP είναι σχεδιασμένες με άξονα τις ανάγκες των επιχειρήσεων κάθε μεγέθους – από μικρές και μεσαίου μεγέθους εταιρίες έως πολυεθνικές επιχειρήσεις. Με βάση την ανοιχτή πλατφόρμα εφαρμογών και ενοποίησης SAP NetWeaver για την μείωση της πολυπλοκότητας και του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας και την ενίσχυση της καινοτομίας, η σουίτα λύσεων mySAP Business Suite βοηθά τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με πελάτες και συνεργάτες, ενισχύοντας την επιχειρησιακή τους οργάνωση. Καίριες λειτουργίες οργανισμών με δραστηριότητα σε ποικίλους κλάδους, από την αεροναυπηγική έως τις κοινωφελείς υπηρεσίες, υποστηρίζονται από περισσότερες από 28 εξειδικευμένες λύσεις της SAP. Σήμερα, περισσότεροι από 21,600 πελάτες σε 120 και πλέον χώρες λειτουργούν πάνω από 69,700 εγκαταστάσεις με λογισμικό της SAP. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site http://www.sap.com/greece .

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Όνομα: Αμαλία Βαζαίου
Διεύθυνση Email: amalia.vazeou@sap.com


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την αναλυτική online παρουσίαση της εταιρίας/οργανισμού SAP HELLAS στο ePR.gr.

προσθέστε αυτό το δελτίο τύπου στις ακόλουθες ιστοσελίδες:
Delicious Digg reddit Facebook StumbleUpon Bobit


Είσοδος Μέλους
Όνομα Χρήστη:

Κωδικός Πρόσβασης:
    Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν είστε ακόμα μέλος;
Δωρεάν Εγγραφή Μέλους
Είστε Δημοσιογράφος;
Γίνετε Press Member δωρεάν!

Μάθετε περισσότερα για το ePR.gr
Μάθετε πως να χρησιμοποιήσετε το ePR.gr για να δημοσιεύετε τα δελτία τύπου σας!
Συγκριτικός πίνακας με τα επίπεδα συνδρομών για εταιρίες/οργανισμούς στο ePR.gr
Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις (FAQ)
Σύντομη παρουσίαση του ePR.gr σε μορφή PDF


Αναζήτηση στο ePR.gr
Δελτία Τύπου Εταιρίες Εκδηλώσεις

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Ετήσιο Ημερολόγιο >>

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Εξαγορά της Hostingservices.gr από την TopHost.gr
TOPHOST
07-06-2013 07:40
Βάση Ντους Perspective – Ευέλικτο και προσιτό Design
TEUCO GUZZINI
14-05-2012 05:07
Πράσινος Γάμος και Αρωματικά Φυτικά Κεριά Σόγιας:
NIMBUS CANDLES
14-04-2011 08:08
Έκθεση Πολιτικής: Επισκόπηση των Σύγχρονων Ευρωπαϊκών Πολιτικών και καλών Πρακτικών για την Προώθηση της Γυναικείας βΕπιχειρηματικότητας στην Ευρώπη
ΜΙΛΗΤΟΣ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
28-02-2011 09:45
Νέα αρωματικά έλαια & νέο αρωματικό φυτικό προϊόν: Ταξιδιωτικό Κερί Σόγιας
NIMBUS CANDLES
06-01-2011 12:10

Google
Ταυτότητα | Συχνές Ερωτήσεις | Υπηρεσίες | Διαφήμιση | Συνεργάτες | Όροι Χρήσης | Προσωπικά Δεδομένα | Αναδημοσίευση Περιεχομένου | Επικοινωνία
Πακέτα Business Account | Εγγραφή Μέλους | Εγγραφή Press Member

© 2006-2010 by Contact Solutions
ePR.gr: Δωρεάν Υπηρεσία Δημοσίευσης Δελτίων Τύπου, Ανακοινώσεων και Εκδηλώσεων
Την ευθύνη για το περιεχόμενο του ePR.gr έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη του και οι πιστοποιημένες εταιρίες/οργανισμοί.
Το ePR.gr δεν επεμβαίνει στο περιεχόμενο τους, διατηρεί όμως το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής περιεχομένου που αντίκειται στους όρους χρήσης της υπηρεσίας.