ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΓΕΤ Ηρακλής: Εκπαίδευση εθελοντών πυροπροστασίας στο πλαίσιο του ΠΡ.Α.Κ.Σ.Η. - Παράδοση Οχήματος 4Χ4 Περιπολίας και Πυρόσβεσης στο Δήμο Ερέτριας - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΩΝ. ΓΕΝ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ
ePR.gr - Υπηρεσία Δημοσίευσης Δελτίων Τύπου και Εκδηλώσεων
Έκδοση 2.0 ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΕΤΑΙΡΙΕΣ/ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ | ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ | ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ | ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ | RSS

Κατηγορίες Δραστηριότητας
Αθλητισμός
Αυτοδιοίκηση - Τοπικά
Αυτοκίνηση - Μεταφορές
Βιομηχανία
Διάφορα
Εκπαίδευση - Εργασία
Κατασκευές - Real Estate
Κοινωνία
Κράτος - Δημόσιοι Φορείς
Λιανικό-Χονδρικό Εμπόριο
Οικονομία - Χρήμα
Πολιτική - Κόμματα
Πολιτισμός - Τέχνες
Τεχνολογία
Τουρισμός - Ναυτιλία
Υγεία
Υπηρεσίες
Ψυχαγωγία
Θεματικές Ενότητες
Ανθρώπινο Δυναμικό
Διακρίσεις & Βραβεία
Διάφορα
Εκδηλώσεις
Ερευνες & Μελέτες
Νέα Προϊόντα & Υπηρεσίες
Συμμετοχές/Εξαγορές
Συνεργασίες
ΧΑ: Ανακοινώσεις προς ΧΑ
ΧΑ: Αποτελέσματα Εταιρειών
ΧΑ: Γενικές Συνελεύσεις
ΧΑ: Εταιρικές Πράξεις
ΧΑ: Μεταβολές Ποσοστών
Χορηγίες/Διαφημίσεις
Εταιρίες/Οργανισμοί
Αλφαβητικός Κατάλογος
Ανά Δραστηριότητα
Εισηγμένες στο ΧΑ
Αρχείο
Δελτίων Τύπου
ΕκδηλώσεωνΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΩΝ. ΓΕΝ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝRSS Feed Δελτίων Τύπου Εταιρίας / Οργανισμού

ΑΓΕΤ Ηρακλής: Εκπαίδευση εθελοντών πυροπροστασίας στο πλαίσιο του ΠΡ.Α.Κ.Σ.Η. - Παράδοση Οχήματος 4Χ4 Περιπολίας και Πυρόσβεσης στο Δήμο Ερέτριας

Ημερομηνία Δημοσίευσης: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2009 - 05:16

Θεματική Ενότητα: Διάφορα

Εκτυπώστε το Στείλτε το με email Φυλάξτε το Αρχείο PDF

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Αλληλεγγύης και Συμπαράστασης Ηρακλή (ΠΡ.Α.Κ.Σ.Η.), πραγματοποιήθηκε σήμερα στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ Ηρακλής στη Χαλκίδα η ετήσια εκπαίδευση των εθελοντών πυροπροστασίας από τους δήμους Δήμων Αμαρυνθίων, Αυλώνος, Δυστίων, Ερέτριας, Κονιστρών, Στυρέων και Ταμυνέων, οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Η εκπαίδευση έγινε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας και περιλάμβανε θεωρητικό και πρακτικό μέρος, σχετικά με τρόπους αντιμετώπισης πυρκαγιών και ασκήσεις κατάσβεσης και πρόληψης.

Στους έξι δήμους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα προστέθηκε το 2009 και ο Δήμος Ερέτριας, στη δήμαρχο του οποίου Αμφιτρίτη Αλημπατέ παραδόθηκε όχημα 4Χ4 περιπολίας και πυρόσβεσης από το Διευθυντή Εργοστασίου Μηλακίου, Θανάση Μπάμπο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής Εργοστασίου Χαλκίδας, Στρατής Ζαχαρής, εργαζόμενοι της εταιρείας και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων.

Το πρόγραμμα ΠΡ.Α.Κ.Σ.Η. της ΑΓΕΤ Ηρακλής, προϋπολογισμού 2 εκατ, ευρώ, αναπτύχτηκε για την περιοχή της Εύβοιας μετά από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2007, για την υποστήριξη άμεσων αναγκών στήριξης και αποκατάστασης των πυρόπληκτων περιοχών αλλά και μακροπρόθεσμων δράσεων για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την τοπική ανάπτυξη.

Κατά το 2007 και 2008 καλύφθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος, άμεσες και έκτακτες ανάγκες όπως προσωρινή στέγαση, ζωοτροφές, προμήθεια δομικών υλικών, αντιδιαβρωτικά έργα, επισκευή δημοσίων κτιρίων και έργων ύδρευσης και αποχέτευσης, ενώ αναπτύχθηκε το πρόγραμμα περιπολιών και πυροπροστασίας με τη συμμετοχή έξι δήμων, στους οποίους παραδόθηκαν οχήματα περιπολιών 4x4 με πυροσβεστικό εξοπλισμό, πυρίμαχες στολές, και συσκευές τηλεπικοινωνίας. Παράλληλα, οργανώθηκε η εκπαίδευση των εθελοντικών ομάδων περιπολίας, τοποθέτηση υδροδεξαμενών σε ειδικά προσδιορισμένα σημεία και δωρίθηκε σύστημα προσομοίωσης πυρκαγιών στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Για τους δήμους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αλλά και για όσους εντάσσονται στη συνέχεια, καθιερώθηκε ετήσια εκπαίδευση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.

«Συνεχίζουμε την εκπαίδευση των εθελοντικών ομάδων πυροπροστασίας και παραδίδουμε ένα ακόμη όχημα 4Χ4 περιπολίας και πυρόσβεσης στο Δήμο Ερέτριας ανανεώνοντας τη δέσμευσή μας» δήλωσε ο Θέμης Φιλίππου, συντονιστής του προγράμματος ΠΡ.Α.Κ.Σ.Η,. «και ανοίγουμε παράλληλα ένα νέο κεφάλαιο στην εξέλιξη του προγράμματος.

Το επόμενο βήμα του ΠΡ.Α.Κ.Σ.Η. περιλαμβάνει την ενίσχυση του εθελοντισμού, με συνέχιση της ετήσιας εκπαίδευσης εθελοντών πυροπροστασίας αλλά και ενίσχυση περιβαλλοντικών οργανώσεων για δράσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα με σχολεία, αλλά και τον μακροπρόθεσμο στόχο της στήριξης της τοπικής ανάπτυξης μέσω προγραμμάτων και πρωτοβουλιών για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και της τοπικής δραστηριότητας».

- τέλος δελτίου τύπου -

Σύντομο Προφίλ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΩΝ. ΓΕΝ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ
Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του Ομίλου Lafarge, διαθέτει 3 εργοστάσια παραγωγής τσιμέντου στην Ελλάδα: το Εργοστάσιο Βόλου που είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής τσιμέντου στην Ευρώπη, το Εργοστάσιο Μηλακίου και το Εργοστάσιο Χαλκίδας. Η συνολική παραγωγική δυνατότητα του Ομίλου φθάνει τα 9,6 εκατομμύρια τόνους ετησίως, γεγονός που τον καθιστά το μεγαλύτερο παραγωγό τσιμέντου στην Ελλάδα. Παράλληλα, ο Όμιλος διαθέτει μία σειρά θυγατρικών εταιριών οι οποίες δραστηριοποιούνται στους κλάδους παραγωγής και εμπορίας σκυροδέματος και αδρανών υλικών (Lafarge Beton), κατασκευής και ανέγερσης μεταλλικών κατασκευών, βιομηχανικών αυτοματισμών και ελέγχου συστημάτων παραγωγής και έρευνας και ανάπτυξης.
Ο Όμιλος Lafarge κατέχει παγκόσμια ηγετική θέση στα Δομικά Υλικά και απασχολεί 77.000 υπαλλήλους σε 75 χώρες. Ο Όμιλος κατέχει κυρίαρχες θέσεις και στους 4 Τομείς Δραστηριότητάς του: Τσιμέντο, Αδρανή Υλικά & Έτοιμο Σκυρόδεμα, Υλικά Στεγών και Γύψο. Το 2002, η Lafarge πραγματοποίησε πωλήσεις 14,6 δισεκατομμυρίων ευρώ.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την αναλυτική online παρουσίαση της εταιρίας/οργανισμού ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΩΝ. ΓΕΝ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ στο ePR.gr.

προσθέστε αυτό το δελτίο τύπου στις ακόλουθες ιστοσελίδες:
Delicious Digg reddit Facebook StumbleUpon Bobit


Είσοδος Μέλους
Όνομα Χρήστη:

Κωδικός Πρόσβασης:
    Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν είστε ακόμα μέλος;
Δωρεάν Εγγραφή Μέλους
Είστε Δημοσιογράφος;
Γίνετε Press Member δωρεάν!

Μάθετε περισσότερα για το ePR.gr
Μάθετε πως να χρησιμοποιήσετε το ePR.gr για να δημοσιεύετε τα δελτία τύπου σας!
Συγκριτικός πίνακας με τα επίπεδα συνδρομών για εταιρίες/οργανισμούς στο ePR.gr
Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις (FAQ)
Σύντομη παρουσίαση του ePR.gr σε μορφή PDF


Αναζήτηση στο ePR.gr
Δελτία Τύπου Εταιρίες Εκδηλώσεις

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Ετήσιο Ημερολόγιο >>

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Εξαγορά της Hostingservices.gr από την TopHost.gr
TOPHOST
07-06-2013 07:40
Βάση Ντους Perspective – Ευέλικτο και προσιτό Design
TEUCO GUZZINI
14-05-2012 05:07
Πράσινος Γάμος και Αρωματικά Φυτικά Κεριά Σόγιας:
NIMBUS CANDLES
14-04-2011 08:08
Έκθεση Πολιτικής: Επισκόπηση των Σύγχρονων Ευρωπαϊκών Πολιτικών και καλών Πρακτικών για την Προώθηση της Γυναικείας βΕπιχειρηματικότητας στην Ευρώπη
ΜΙΛΗΤΟΣ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
28-02-2011 09:45
Νέα αρωματικά έλαια & νέο αρωματικό φυτικό προϊόν: Ταξιδιωτικό Κερί Σόγιας
NIMBUS CANDLES
06-01-2011 12:10

Google
Ταυτότητα | Συχνές Ερωτήσεις | Υπηρεσίες | Διαφήμιση | Συνεργάτες | Όροι Χρήσης | Προσωπικά Δεδομένα | Αναδημοσίευση Περιεχομένου | Επικοινωνία
Πακέτα Business Account | Εγγραφή Μέλους | Εγγραφή Press Member

© 2006-2010 by Contact Solutions
ePR.gr: Δωρεάν Υπηρεσία Δημοσίευσης Δελτίων Τύπου, Ανακοινώσεων και Εκδηλώσεων
Την ευθύνη για το περιεχόμενο του ePR.gr έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη του και οι πιστοποιημένες εταιρίες/οργανισμοί.
Το ePR.gr δεν επεμβαίνει στο περιεχόμενο τους, διατηρεί όμως το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής περιεχομένου που αντίκειται στους όρους χρήσης της υπηρεσίας.