ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Δελτίο Τύπου - ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, Ι., & ΥΙΟΣ HOLDING
ePR.gr - Υπηρεσία Δημοσίευσης Δελτίων Τύπου και Εκδηλώσεων
Έκδοση 2.0 ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΕΤΑΙΡΙΕΣ/ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ | ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ | ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ | ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ | RSS

Κατηγορίες Δραστηριότητας
Αθλητισμός
Αυτοδιοίκηση - Τοπικά
Αυτοκίνηση - Μεταφορές
Βιομηχανία
Διάφορα
Εκπαίδευση - Εργασία
Κατασκευές - Real Estate
Κοινωνία
Κράτος - Δημόσιοι Φορείς
Λιανικό-Χονδρικό Εμπόριο
Οικονομία - Χρήμα
Πολιτική - Κόμματα
Πολιτισμός - Τέχνες
Τεχνολογία
Τουρισμός - Ναυτιλία
Υγεία
Υπηρεσίες
Ψυχαγωγία
Θεματικές Ενότητες
Ανθρώπινο Δυναμικό
Διακρίσεις & Βραβεία
Διάφορα
Εκδηλώσεις
Ερευνες & Μελέτες
Νέα Προϊόντα & Υπηρεσίες
Συμμετοχές/Εξαγορές
Συνεργασίες
ΧΑ: Ανακοινώσεις προς ΧΑ
ΧΑ: Αποτελέσματα Εταιρειών
ΧΑ: Γενικές Συνελεύσεις
ΧΑ: Εταιρικές Πράξεις
ΧΑ: Μεταβολές Ποσοστών
Χορηγίες/Διαφημίσεις
Εταιρίες/Οργανισμοί
Αλφαβητικός Κατάλογος
Ανά Δραστηριότητα
Εισηγμένες στο ΧΑ
Αρχείο
Δελτίων Τύπου
ΕκδηλώσεωνΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, Ι., & ΥΙΟΣ HOLDINGRSS Feed Δελτίων Τύπου Εταιρίας / Οργανισμού

Δελτίο Τύπου

ΚΡΑΣΙ & ΓΛΥΚΟ: ΠΑΝΤΡΕΜΑΤΑ, ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ & ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ.
ΜΙΑ «ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ» ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΡΛΙΑΡΟ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: Παρασκευή, 11 Απριλίου 2008 - 08:42

Θεματική Ενότητα: Εκδηλώσεις

Εκτυπώστε το Στείλτε το με email Φυλάξτε το Αρχείο PDF

Μια πρωτότυπη και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργανώθηκε από την εταιρία Μπουτάρη και τον Στέλιο Παρλιάρο, στα πλαίσια της έκθεσης Οινόραμα 2008, στις 29 Μαρτίου. Ο Διευθυντής του Οινολογικού τμήματος της εταιρίας, Δρ. Ιωάννης Βογιατζής σε συνεργασία με τον Στέλιο Παρλιάρο, προχώρησαν σε μοναδικούς συνδυασμούς γλυκού και κρασιού, ανατρέποντας τα ταμπού ότι το ξηρό κρασί συνοδεύει μόνο τα πρώτα και τα κυρίως πιάτα και το γλυκό κρασί το επιδόρπιο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Δρ. Βογιατζής, «στόχος της εκδήλωσης ήταν να ανατρέψουμε τα δεδομένα και να βρούμε δρόμους εφευρετικούς σχετικά με το πάντρεμα του κρασιού με το γλυκό». Ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε και μάλιστα με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Παρλιάρος, δημιούργησε εξαιρετικά γλυκίσματα, τα οποία συνδυάστηκαν με φρέσκα λευκά κρασιά, με ερυθρά κρασιά του 2003, 2004 και 2005, με γλυκά επιδόρπια κρασιά και τέλος η γευσιγνωσία έκλεισε με παλιές σοδειές όπως η Νάουσσα Grande Reserve 84 και η Νάουσσα Boutari 90 από το Οινοφυλάκιο της εταιρίας Μπουτάρη. Ο συνδυασμός που εντυπωσίασε ήταν η τάρτα με κονφί σελινόριζας & γραβιέρα με την Καλλίστη Μπουτάρη 2007 και 4 Εποχές Μπουτάρη 2007 καθώς και η μους ρικότα με άγρια σύκα με Φανταξομέτοχο Μπουτάρη 2007 και Ήλιδα Μπουτάρη 2007.

Ο Δρ. Ιωάννης Βογιατζής δήλωσε: «όταν έχεις γνώση αυτού που κάνεις, η δημιουργικότητα δεν έχει όρια. Χάρηκα πολύ που πέτυχε αυτή η εκδήλωση και ελπίζω ότι δώσαμε ένα έναυσμα στους ανθρώπους της εστίασης, της οινοχοοίας και της γαστρονομίας να πειραματιστούν ανοιχτά στο πεδίο της συνοδείας κρασιών και εδεσμάτων».

Από την άλλη μεριά, ο Στέλιος Παρλιάρος σημείωσε: «Ήταν η πρώτη φορά που μου δόθηκε η ευκαιρία να πειραματιστώ κατ’ αυτόν τον τρόπο. Με ενθουσίασε ο συνδυασμός των γλυκισμάτων με τα λευκά κρασιά, ο οποίος ήταν πολύ τολμηρός και δύσκολος αλλά πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν πολύ ενδιαφέρον και αυτό οφείλεται στη διαφορετική γευστική νότα που είχαν τα γλυκίσματα όπως το τυρί ρικότα ή τα ντοματίνια που χρησιμοποιήθηκαν. Αισθάνομαι ότι μπορώ να παίξω με όλα τα κρασιά και σίγουρα το ενδιαφέρον μου κεντρίζουν τα ξηρά και όχι τόσο τα γλυκά».

Μετά την επιτυχία της συγκεκριμένης εκδήλωσης και την μεγάλη αποδοχή του κοινού, η εταιρία Μπουτάρη στοχεύει να οργανώσει παρόμοιες ανατρεπτικές εκδηλώσεις στο μέλλον.

- τέλος δελτίου τύπου -

Σύντομο Προφίλ: ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, Ι., & ΥΙΟΣ HOLDING
H ιστορία του Ομίλου Μπουτάρη ξεκινάει το 1879 με την ίδρυση της οινοποιίας Μπουτάρη στην Νάουσα. Σήμερα, 124 χρόνια αργότερα, η εταιρεία εξελίχθηκε σε έναν Όμιλο εταιριών που δραστηριοποιείται στην αγορά του κρασιού, της μπύρας & του εμφιαλωμένου νερού. Μητρική εταιρία του Ομίλου είναι η εταιρία συμμετοχών και επενδύσεων "Ι. Μπουτάρης & Υιος Holding A.E." η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (ΧΑΑ). Ο Όμιλος Μπουτάρη ηγείται επί σειρά ετών του χώρου του εμφιαλωμένου κρασιού, ανταγωνίζεται δυναμικά στον χώρο της μπύρας και πρόσφατα εισήλθε στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού.
Παράλληλα είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων κάποιων από τους μεγαλύτερους οίκους κρασιών & μπύρας διεθνώς όπως: Scottish & Newcastle (Σκωτία, μπύρα), Carlsberg (Δανία, Μπύρα), η Guinness-UDV (Μεγάλη Βρετανία, μπύρα), Αntinori (Ιταλία, κρασιά), Montes (Χιλή, κρασιά), Gallo (ΗΠΑ, κρασιά), Veuve Clicquot Ponsardin (Γαλλία, σαμπάνια), και Krug (Γαλλία, σαμπάνια).

Τα προϊόντα του Ομίλου Μπουτάρη εξάγονται σε 37 χώρες του κόσμου. Στόχος του Ομίλου Μπουτάρη και των θυγατρικών του, είναι η ηγετική θέση στις αγορές που δραστηριοποιείται, ικανοποιώντας τις ανάγκες του παγκόσμιου καταναλωτή και εδραιώνοντας μάρκες διεθνούς αναγνώρισης.

Η εταιρεία Ι. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ & ΥΙΟΣ HOLDING Α.Ε. μητρική εταιρία του Ομίλου Μπουτάρη, είναι μια εταιρεία συμμετοχών & επενδύσεων εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών από την 11η Δεκεμβρίου 1987. Σκοπός της είναι η απόκτηση μετοχών ανωνύμων εταιριών και εν γένει η συμμετοχή σε επιχειρήσεις που έχουν σκοπό:

α) την παραγωγή, αποθήκευση, εμπορία και διάθεση οίνων, ζύθου και πάσης φύσεως άλλων ποτών & τροφίμων, τόσο στην εσωτερική όσο και στην διεθνή αγορά

β) την ανέγερση προς εκμετάλλευση ή πώληση ακινήτων

γ) την παροχή υπηρεσιών οργανώσεων επιχειρήσεων, υπηρεσιών συμβούλων καθώς και υπηρεσιών περί την ανάληψη νέων επιχειρηματικών εταιριών στην ελληνική & την διεθνή αγορά

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Όνομα: Μαρίνα Μπουτάρη Γιαμπανά


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την αναλυτική online παρουσίαση της εταιρίας/οργανισμού ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, Ι., & ΥΙΟΣ HOLDING στο ePR.gr.

προσθέστε αυτό το δελτίο τύπου στις ακόλουθες ιστοσελίδες:
Delicious Digg reddit Facebook StumbleUpon Bobit


Είσοδος Μέλους
Όνομα Χρήστη:

Κωδικός Πρόσβασης:
    Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν είστε ακόμα μέλος;
Δωρεάν Εγγραφή Μέλους
Είστε Δημοσιογράφος;
Γίνετε Press Member δωρεάν!

Μάθετε περισσότερα για το ePR.gr
Μάθετε πως να χρησιμοποιήσετε το ePR.gr για να δημοσιεύετε τα δελτία τύπου σας!
Συγκριτικός πίνακας με τα επίπεδα συνδρομών για εταιρίες/οργανισμούς στο ePR.gr
Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις (FAQ)
Σύντομη παρουσίαση του ePR.gr σε μορφή PDF


Αναζήτηση στο ePR.gr
Δελτία Τύπου Εταιρίες Εκδηλώσεις

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Ετήσιο Ημερολόγιο >>

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Εξαγορά της Hostingservices.gr από την TopHost.gr
TOPHOST
07-06-2013 07:40
Βάση Ντους Perspective – Ευέλικτο και προσιτό Design
TEUCO GUZZINI
14-05-2012 05:07
Πράσινος Γάμος και Αρωματικά Φυτικά Κεριά Σόγιας:
NIMBUS CANDLES
14-04-2011 08:08
Έκθεση Πολιτικής: Επισκόπηση των Σύγχρονων Ευρωπαϊκών Πολιτικών και καλών Πρακτικών για την Προώθηση της Γυναικείας βΕπιχειρηματικότητας στην Ευρώπη
ΜΙΛΗΤΟΣ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
28-02-2011 09:45
Νέα αρωματικά έλαια & νέο αρωματικό φυτικό προϊόν: Ταξιδιωτικό Κερί Σόγιας
NIMBUS CANDLES
06-01-2011 12:10

Google
Ταυτότητα | Συχνές Ερωτήσεις | Υπηρεσίες | Διαφήμιση | Συνεργάτες | Όροι Χρήσης | Προσωπικά Δεδομένα | Αναδημοσίευση Περιεχομένου | Επικοινωνία
Πακέτα Business Account | Εγγραφή Μέλους | Εγγραφή Press Member

© 2006-2010 by Contact Solutions
ePR.gr: Δωρεάν Υπηρεσία Δημοσίευσης Δελτίων Τύπου, Ανακοινώσεων και Εκδηλώσεων
Την ευθύνη για το περιεχόμενο του ePR.gr έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη του και οι πιστοποιημένες εταιρίες/οργανισμοί.
Το ePR.gr δεν επεμβαίνει στο περιεχόμενο τους, διατηρεί όμως το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής περιεχομένου που αντίκειται στους όρους χρήσης της υπηρεσίας.