ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: PHARMATHEN

Η Pharmathen αναθέτει σε V+O και WCA το πρόγραμμα επικοινωνίας και την διοργάνωση των εγκαινίων του νέου εργοστασίου στις Σάπες Ροδόπης

Ημερομηνία Δημοσίευσης: Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010 07:58

Συνεχίζοντας τη δυναμική του ανάπτυξη, ο Όμιλος Pharmathen προχωρά στην ολοκλήρωση της μεγαλύτερης μέχρι σήμερα επένδυσης φαρμακοβιομηχανίας στην Ελλάδα, ύψους ?40 εκατομμυρίων.

Στο πλαίσιο ανάδειξης της σημασίας της νέας παραγωγικής μονάδας, τόσο για την εθνική οικονομία, όσο και για την τοπική κοινωνία, η V+O Communication ανέλαβε μέσω spec την επικοινωνιακή υποστήριξη των εγκαινίων της νέας μονάδας (pre-launch, launch και post-publicity), ενώ την παραγωγή για τη διοργάνωση της εκδήλωσης των εγκαινίων ανέλαβε η WCA Productions.

Αποτελώντας τη μοναδική Ελληνική φαρμακευτική παραγωγική μονάδα που αναμένεται να λάβει έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων, η νέα επένδυση του Ομίλου έρχεται να ενισχύσει σημαντικά τη θέση της Pharmathen ως μίας από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές επιχειρήσεις της χώρας.

© 2006-2010 by Contact Solutions
ePR.gr: Δωρεάν Υπηρεσία Δημοσίευσης Δελτίων Τύπου, Ανακοινώσεων και Εκδηλώσεων
Την ευθύνη για το περιεχόμενο του ePR.gr έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη του και οι πιστοποιημένες εταιρίες/οργανισμοί. Το ePR.gr δεν επεμβαίνει στο περιεχόμενο τους, διατηρεί όμως το δικαίωμα διαγραφής περιεχομένου που αντίκειται στους όρους χρήσης της υπηρεσίας.